Programové úpravy na zakázku

 

IS COMPEKON je komplexní ERP systém obsahující všechny obvyklé ekonomické a finanční moduly. Je plně škálovatelný a obsahuje také moduly umožňující efektivně řídit nákup, prodej i skladové hospodářství. Navíc jsou zde speciální výrobní moduly – klasická výroba včetně TPV a plánování, lesní a dřevařská výroba obohacené o speciality týkající se obchodu se dřívím (zpracování přejímek, LA lístky, výrobní a průvodní listy, dodací listy, fakturace, vyhodnocení zpeněžení, samofakturace atd.)

 

IS COMPEKON je uživatelsky velmi přívětivý a umožňuje velmi bohaté možnosti nastavení. Tým programátorů je schopen velmi rychle a levně programovat na míru případné speciální evidence, a tak přizpůsobit program pro jakoukoli oblast. Uživatelsky je možné nastavovat jednotlivé obrazovky, a to nejen na úrovni celofiremní, ale také na úrovni skupin uživatelů či až na úroveň jednotlivců. Veškeré evidence je možno exportovat do MS Excel. V IS COMPEKON je obsaženo na 1500 sestav, ale samozřejmě umožňuje tvorbu vlastních reportů. Všechny rutinně používané evidence je možno několika způsoby zrychleně spouštět bez zdlouhavého vyhledávání v menu.

 

S IS COMPEKON získáváte nejen program, ale také vysokou odbornost našich konzultantů, kteří mohou nabídnout zkušenosti z desítek až stovek implementací, pomohou Vám s nastavením firemních procesů tak, aby byly rychlejší a efektivnější. Získáváte také, našimi stávajícími uživateli, vysoce ceněnou hotline a pravidelný servis. Samozřejmostí je pak sledování a implementace všech legislativních změn v rámci pravidelných update.

IS Compekon

Představuje ERP (Enterprise Resource Planing) řešení pokrývající všechny důležité oblasti vzniku, zpracování a vyhodnocení podnikových informací.

BLUEJET Web CRM

Systém pro obchod, obchodní manažery, obchodní zástupce, asistentky, operátorky, marketing a servis, který nemusíte kupovat, stačí si ho pronajmout.